Välkommen på medlemsmöte med Karlstads kommunalråd

Alla medlemmar i föreningen Hållbart byggande i Värmland. Välkomna till mötet med tre av Karlstads kommuns kommunalråd för en två timmar lång diskussion som om hur kommunen och vi i föreningen bäst kan samverka för att stimulera det hållbara byggandet i Karlstad. Det är inom ramen för kommunens satsning ”100 företagsbesök på 100 dagar” och under dagen får vi möta Monica Bubholz, Per-Samuel Nisser och Peter Kullgren.

Du som är medlem eller representerar en medlemsorganisation är varmt välkommen att delta i mötet!

Tid: Måndag 20 februari 2017 kl 13-15
Plats: Näringslivets hus, Drottninggatan 21, Karlstad

Ulrika Thorén tar emot din anmälan på anmalan@hbvarmland.se, dock senast fredagen den 17 februari, och vi ordnar med ett enklare fika. Vänligen meddela ev matöverkänslighet när du anmäler dig.

Diskussionen är givetvis helt fri, men för att ta vara på tiden så väl som möjligt tänker jag upprätta en enkel agenda för mötet. Har du specifika frågor att ta upp så hör av dig om detta med ett mail till mig senast torsdagen den 16 februari.

Eftersom detta möte handlar om Karlstad som geografisk avgränsning har jag förståelse för att det kan vara av begränsat intresse för dem av er som verkar utanför kommunen. Ni är givetvis hur välkomna som helst ändå. Dock håller vi denna gång hårt på att mötet är internt och bara för oss som är medlemmar i föreningen, eller representerar en medlemsorganisation.

Allt gott och på återhörande!

Fredrik Holm, ordförande