13 nov: Prisutdelning Grundstenen

Nu börjar det dra ihop sig! Av alla objekt som nominerats i Värmland till årets mest hållbara byggnad kommer nu Grundstenens jury med Malin Olin på Karlstads universitet i spetsen, att välja ut tre. Av dessa tre kommer en att vinna priset för 2015 års mest hållbara byggnad, som delas ut den 13 november i Löfbergs kaffeskrapas konferensrum. I samband med prisutdelningen kommer även ett studiebesök att anordnas byggnaden.

Välkommen den 13 november kl 12.00 – 16.00

– vi inleder med lättare lunch, följt av prisutdelning och därefter rundtur i kaffeskrapan –

Anmäl dig till prisutdelning och rundtur: Ulrika Thorén, samordnare av prisutdelningscermonin: ulrika.thoren@wspgroup.se. Platserna till rundturen är begränsade, så sista anmälningsdag till den är den 21 oktober och då gäller först till kvarn. Efter det datumet går det enbart att anmäla sig till prisutdelningen, dock senast 6 november. Medlemmar i föreningen har förtur till rundturen.

FAKTA GRUNDSTENEN

Grundstenen är namnet på det pris för Hållbart byggande i Värmland som föreningen delar ut varje höst till en byggherre för att premiera och främja samt öka fokus på hållbart byggande. Målgruppen för priset är både nybyggnationer och ombyggnationer och för att få priset gör juryn en bedömning av helheten utifrån ställda kriterier för hållbart byggande.