Hållbart byggande – Återbruk, samverkan & upphandling

Tillväxtverket möjliggör att Energikontoret Östergötland kan fortsätta arbeta för att stödja bygg- och fastighetssektorns klimatomställning. I Östergötland kommer vi att göra det i samverkan med Östergötland bygger klimatneutralt (ÖBKN). Under namnet Byggnadslyftet kommer vi att anordna en mängd aktiviteter i samverkan med Energikontoren i Örebro och Mälardalen som också deltar i projektet.

Men innan vi kör igång det nya projektet jag vill bjuda in till Återbruksprojekts sista aktivitet som blir ett seminarium ”Hållbart byggande- Återbruk, samverkan & upphandling” som vi genom för den 28 september 8.15-12.00 på Ebbe Park i Linköping (även digital medverkan) se bifoga inbjudan.  ANMÄL dig HÄR! Här kommer vi  bla att möta några av initiativtagarna till det nystartade återbruksföretaget Bygghubben.

Lyssna gärna på podden Återbruksmarknad Öst. Energikontoret första podd! Östgötaföretagen Lejonfastigheter, Länsförsäkringar Östgöta, RP möbler, Haga ROT, Åhlin & Ekeroth byggnads berätta om sina drivkrafter att skapa en återbruksmarknad för byggmaterial i Östergötland. I ett avsnitt gör IVLs Thomas Stoll en framtidsspaning på temat.

Alla sju delarna finns  ”där poddar finns” men även på Energikontorets hemsida.

Datum

2023-09-28
Expired!

Tid

08:15 - 12:00