Framtidssäkra din fastighet med Miljöbyggnad iDrift

Miljöbyggnad iDrift är ett certifieringssystem för att förbättra och certifiera befintliga byggnader i drift genom att arbeta med byggnaden, driften och förvaltningen och förbättra dess energi- och miljöprestanda på både kort och lång sikt. Under detta webbinarium får du en snabb överblick över systemet och dess fördelar och utmaningar, men också hur systemet möjliggör en framtidssäkring för fastighetsägaren genom att ex. EU:s taxonomikriterier för hållbara finanser är integrerat i senaste manualversionen. Detta kommer spela en avgörande betydelse för företag och organisationer som aktivt driver grön omställning att få tillgång till finansiering. Fastighetsvärderingar kommer också påverkas genom denna europeiska samsyn om vad som är hållbart och vad som inte är det!
Som avslutning berättar vi som Miljöbyggnad iDriftsamordnare hur vi hjälper dig som fastighetsägare genom processen och vad det kostar. Vi har också ett attraktivt erbjudande till dig som vill komma igång med ett certifieringsarbete nu i sommar!
Välkommen att anmäla dig till webbinariet direkt till per.andersson@sustainacon.se – så kommer du få en bekräftelse med aktuell teamslänk.

Välkomna önskar Sustainacon Sweden AB och Föreningen Hållbart Byggande i Värmland som är arrangörer av detta webbinarium.

Till anmälan (LinkedIn)…

Datum

2023-06-05
Expired!

Tid

12:00 - 13:00