samlade loggor

Medlemsresa till Elverum i Norge

Kategori
Föreningsaktivitet
Datum
2018-10-22 00:00 - 2018-10-24 00:00
E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Norsk träbyggnadskonst - har du koll på utvecklingen?
 
Studieresa till Kongsvinger, Elverum, Lillehammer och Hamar 22-24 oktober 2018
 
Norge har i många avseenden kommit längre än Sverige när det gäller stora byggnader i trä. Man är nu på väg att återta titeln världens högsta träbyggnad med Mjöstårnet i Hamar och man har byggt såväl spektakulära arenor som hela bostadsområden med trä som utgångspunkt.
 
Föreningen Hållbart byggande i Värmland anordnar en medlemsresa till Norge måndag-onsdag 22-24 oktober. Tillsammans med byggingenjörsstudenterna vid Karlstads universitet besöker vi allt från träbyggnadsindustri till färdiga byggnader, och träffar en rad personer med lång erfarenhet av träbyggande.
 
Vi avreser på morgonen måndag 22 oktober och är åter på kvällen onsdag 24 oktober. Det detaljerade programmet kommer att presenteras inom kort.
 
Representanter för föreningens medlemsföretag betalar 4 200 kr per person för resan, vilket inbegriper buss, logi och mat exklusive alkohol. 
 
Som medlemsföretag räknas också företag som idag inte är medlemmar i föreningen, men som går in i föreningen fr o m 2019.
 
För frågor om resan, intresseanmälan m m: Skicka ett mejl till vår administratör Annelie Skistad på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. För frågor om föreningen, om medlemskap m m, kontakta vår ordförande Fredrik Holm på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Sista anmälningsdag har passerat.
 
 

Alla datum

  • Från 2018-10-22 00:00 till 2018-10-24 00:00