samlade loggor

Studieresa till Elverum

Kategori
Föreningsaktivitet
Datum
2018-10-22 00:00 - 2018-10-24 00:00
E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hej medlem i Föreningen Hållbart byggande i Värmland!

Vi har flaggat för detta tidigare, men kan nu bekräfta att det blir en studieresa till norsk träbyggnadskonst i höst. Vi och en kull byggingenjörsstudenter från Karlstads Universitet fyller en buss och åker till Elverum, Hamar och en rad andra orter i Norges inland, där vi tittar på norsk träbyggnation och träbyggnadsindustri. Som du säkert känner till ligger norrmännen i många avseenden före oss i denna process, och håller för närvarande att putsa sitt eget höjdrekord för träbyggnader genom det s k Mjöstårnet (som vi har planerat att besöka). Här finns mycket att titta på, mycket att lära och inte minst många kontakter att knyta - dels med våra nabor, dels med ingenjörsstudenterna!

Vi avreser på morgonen måndag 22 oktober och kommer tillbaka på kvällen onsdag 24 oktober.

Vi kommer denna gång att ta ut en deltagaravgift om 4 200 kr för resan. I avgiften ingår då allt - buss, logi, mat, guidningar m m. Som vanligt bekostar vi dock inte eventuell alkohol vid måltiderna. Med undantag för ingenjörsstudenterna ställer vi förstås krav på att du som deltagare antingen är medlem i vår förening eller företräder en medlemsorganisation eller ett medlemsföretag.

Det exakta programmet spikar vi i samråd med våra norska vänner i slutet av sommaren.

Men notera datumen redan nu, och vill du försäkra dig om en plats i bussen så skicka ett mejl till vår administratör Annelie Skistad på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med detsamma!

Allt gott och med hopp om en förträfflig sommar!

Fredrik Holm, ordförande

 
 

Alla datum

  • Från 2018-10-22 00:00 till 2018-10-24 00:00